Infrarode die Technologie in Slimme Veiligheid wordt toegepast

March 15, 2023
Laatste bedrijfsnieuws over Infrarode die Technologie in Slimme Veiligheid wordt toegepast

De toepassing van thermische weergavetechnologie op het gebied van slimme veiligheid geleidelijk aan gepopulariseerd, creërend comfortabeler, veilig, energy-saving en een milieuvriendelijk milieu voor ons wordt. De slimme veiligheid wordt momenteel hoofdzakelijk gebruikt in het vinden van holle muren, waterlekkage op de vloer, elektromislukking of abnormale temperatuur van elektrische apparaten, enz. Het uitvoerige controlesysteem van 24 uur kan de betekenis van mensen van familieveiligheid verbeteren zelfs als er een vroegtijdige waarschuwing of een plaats van probleempunten alvorens de vloer beschimmeld is zijn, gebeuren de huislekken of vangstenbrand en andere veiligheidsgevaren.

 

Infrarode toepassing op het gebied van intelligente verzorging

 

Op het gebied van verpleegkundige verzorging voor de bejaarden, kunnen de de gedragsidentificatie, lichaamstemperatuur controle en de vroegtijdige waarschuwing in een meer privé ruimte worden uitgevoerd. Als de bejaarden worden gevonden om abnormale lichaamstemperatuur te hebben of te vallen, zal het thermische beeld aan het controlesysteem worden gemeld die veiligheidsgevaren te vermijden door de alleen bejaarden het leven worden veroorzaakt of slechte familiezorg. De infrarode thermische weergavetechnologie kan het gedrag ook controleren van het schoppen van het dekbed en een vroegtijdige waarschuwing geven.

laatste bedrijfsnieuws over Infrarode die Technologie in Slimme Veiligheid wordt toegepast  0

Infrarode toepassing op het gebied van woonbinnendringenpreventie

 

In de woonwijk, de toezichtcamera die infrarode camerakern integreert kon output thermisch beeld in een volledig donker milieu zonder vrees voor interferentie. Het kan nog beeld duidelijk in regenachtige en mistige dagen, zodat de misdadigers zoals dieven niet uit het kunnen voordeel halen.

laatste bedrijfsnieuws over Infrarode die Technologie in Slimme Veiligheid wordt toegepast  1

Infrarode toepassing op het gebied van keukenveiligheid

 

De infrarode detectors kunnen helpen een „zonneschijnkeuken“ in de cateringsindustrie creëren, die de keuken vanaf het roken houden. Het kan de lichaamstemperatuur van werknemers, de omgevingstemperatuur, en knaagdierteistering enz. ook controleren.

laatste bedrijfsnieuws over Infrarode die Technologie in Slimme Veiligheid wordt toegepast  2

Infrarode toepassing op het gebied van slim huis

 

Op het gebied van slimme huizen, kan de infrarode thermische weergavetechnologie abnormale temperaturen op HVAC-materiaal de klok rond ontdekken, en van problemen de plaats bepalen zonder het huis te vernietigen. Voor slimme airconditioners, is de infrarode camerakernen geïntegreerd om het systeem van de luchtlevering in realtime aan te passen zodat energie - besparing en milieubescherming verzekert. Zoals voor de huislekkage, kan de thermische weergavecamera het lekkagepunt met niet-contactopsporing intuïtief controleren om het niet destructieve testen te verzekeren.

laatste bedrijfsnieuws over Infrarode die Technologie in Slimme Veiligheid wordt toegepast  3

Infrarode toepassing op het gebied van elektrisch voertuigbrandbeveiliging

 

wegens frequente veiligheidsproblemen van elektrische voertuigen, is het uiterst belangrijk de toepassing van thermische weergavetechnologie op het gebied van elektrisch voertuigbrandpreventie volledig om te populariseren. Elektrisch voertuig het laden de stapel is over het algemeen geconcentreerd in woonwijken met een grote stroom van mensen. Zodra een brand of een explosie voorkomen, zal het onmetelijke verliezen veroorzaken. De infrarode thermische weergavecamera's kunnen het oververhittende alarm controleren van het laden van stapels om potentiële brand te vermijden.

laatste bedrijfsnieuws over Infrarode die Technologie in Slimme Veiligheid wordt toegepast  4

-

 

Leer meer infrarode producten van GST

 

Officiële Website: www: gst-ir.net

E-mail: marketing@gst-ir.com

Telefoon: +86 27-81298493

YouTubekanaal: https://bit.ly/3SMzEBi