De Infrarode Thermische Detector van ASIC

March 15, 2023
Laatste bedrijfsnieuws over De Infrarode Thermische Detector van ASIC

Definitie van ASIC

 

ASIC (toepassing-Specifieke Geïntegreerde schakeling) is een application-specific geïntegreerde schakeling, die een merkgebonden die toepassingsdetector van het wortelniveau is wordt ontworpen en wordt vervaardigd aan de behoeften te voldoen van gebruikers aan specifieke elektronische systemen. ASIC wordt als die een geïntegreerde schakeling beschouwd voor voor speciale doeleinden wordt en in antwoord op specifieke gebruikersvereisten en de behoeften van specifieke elektronische systemen wordt vervaardigd ontworpen die. Het kenmerk van ASIC is dat het aan de behoeften van specifieke gebruikers georiënteerd is. Vergeleken met geïntegreerde schakelingen voor algemeen gebruik, heeft ASIC de voordelen van kleinere grootte, lagere machtsconsumptie, betere betrouwbaarheid, betere prestaties, verbeterde vertrouwelijkheid, en lagere kosten wanneer in massa geproduceerd.

 

Een geïntegreerde schakeling (geïntegreerde schakeling) is een uiterst kleine elektronische apparaat of een component. Door een bepaald proces te gebruiken, worden de transistors, weerstanden, condensatoren, inductors en andere die componenten in een kring worden de de de vereist samen onderling verbonden, en zij worden vervaardigd op één of verscheidene kleine halfgeleiderspaanders of diëlektrische substraten, en in een buis dan verpakt, vormt een microstructuur met vereiste kringsfuncties. Alle componenten daarin zijn structureel geïntegreerd, makend tot elektronische componenten een grote stap naar miniaturisatie, lage machtsconsumptie, intelligentie en hoge betrouwbaarheid.

 

Groter de geïntegreerde schakeling, moeilijker is het om veranderingen voor specifieke vereisten aan te brengen wanneer het opbouwen van een systeem om deze problemen op te lossen. Daarom die is er een application-specific geïntegreerde schakeling (ASIC) door gebruikersparticipatie wordt gekenmerkt in ontwerp geweest, dat het optimale ontwerp van het gehele systeem, met superieure prestaties en sterke vertrouwelijkheid kan realiseren. ASICs kan de functies van verscheidene, dozens, of zelfs honderden geïntegreerde schakelingen voor algemeen gebruik en kleinschalige op één spaander integreren, en dan het volledige systeem op één spaander integreren om systeemintegratie te realiseren. Het optimaliseert de kring van de gehele machine, vermindert het aantal componenten, verkort de bedrading, vermindert het volume en het gewicht, en verbetert de betrouwbaarheid van het systeem.

 

Producten van de GSTiR zijn de infrarode thermische module gebaseerd op zelf-ontwikkelde ASIC-spaandertechnologie, wafeltje-niveau infrarode optica, enz. De producten zijn klein in grootte, licht in gewicht, en laag in machtsconsumptie.

 

-

 

Leer meer infrarode producten van GST

 

Officiële Website: www: gst-ir.net

E-mail: marketing@gst-ir.com

Telefoon: +86 27-81298493

YouTubekanaal: https://bit.ly/3SMzEBi