Types van Infrarode Lenzen

March 15, 2023
Laatste bedrijfsnieuws over Types van Infrarode Lenzen

De infrarode lenzen kunnen in de volgende categorieën volgens andere doelen worden verdeeld:

 

Vaste nadruklens

De be*vestigen-nadruklens is de eenvoudigste lens. Het kan slechts binnen een bepaalde velddiepte worden gebruikt. Buiten de velddiepte, zal het thermische beeld worden vertroebeld. Dergelijke systemen worden over het algemeen gebruikt onder specifieke voorwaarden, of wanneer de brandpuntsafstand zeer kort is en de velddiepte kunnen de het werk afstand ontmoeten.

 

Hand het concentreren zich lens

Door het handwiel aan te passen om de lenspositie te veranderen, heeft het systeem een diepere longitudinale observatiewaaier, en kan beeld vertroebelen aanpassen veroorzaakt door temperatuur.

 

Elektrische het concentreren zich lens

De lens wordt gedreven door de motor, zodat het systeem een diepere longitudinale die observatiewaaier heeft, en het beeldonduidelijke beeld door temperatuur wordt veroorzaakt kan worden aangepast.

 

Dubbel-gebied elektrische het concentreren zich lens

Omdat de infrarode systemen vaak om op een groot gebied van mening hopen te ontdekken en af te tasten, terwijl de smalle gebieden van mening zich kunnen identificeren en streven; En omdat het infrarode materiaal zelf zeer duur is, hopen wij om als weinig lenzen als mogelijk en structuur te gebruiken zijn eenvoudig, zodat wordt het dubbele gebied van mening wijd gebruikt in infrared.

 

Ononderbroken zoomlens

Er zijn vele gebieden van mening die kunnen worden geschakeld. De gebruikers kunnen gebieden van mening volgens hun eigen situatie op elk ogenblik schakelen, en het aangewezen gebied van mening vinden om waar te nemen. Het ontwerp en de installatie zijn zeer moeilijk en de kosten zijn zeer hoog.

 

De infrarode die cameramodules door Wuhan Global Sensortechnologie kunnen worden verstrekt met diverse infrarode lenzen worden gevormd om aan de verschillende behoeften van gebruikers te voldoen.

laatste bedrijfsnieuws over Types van Infrarode Lenzen  0

-

 

Leer meer infrarode producten van GST

 

Officiële Website: www: gst-ir.net

E-mail: marketing@gst-ir.com

Telefoon: +86 27-81298493

YouTubekanaal: https://bit.ly/3SMzEBi